Code::Blocks po kompilacji wyświetla pustą konsolę
Ostatnio zmodyfikowano 2015-11-11 22:36
gracjan38 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Code::Blocks po kompilacji wyświetla pustą konsolę » 2015-11-11 00:54:02 Witam, zmagam się z problemem następującym, otóż po kompilacji kodu (który na 200% jest ok),konsola otwiera się, ale nie wyświetla nic. Kompilacja przebiega pomyślnie, błędów brak, ale jednak nie działa. Sam już nie wiem co tu napisać. Zadawajcie pytania w razie potrzeb. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
carlosmay |
» 2015-11-11 01:06:42 Sam już nie wiem co tu napisać. Zadawajcie pytania w razie potrzeb. |
czy światło w lodówce pali się czy świeci? Jeśli nic nie ma to jakaś lipa albo zapętlenie. otóż po kompilacji kodu (który na 200% jest ok)...Kompilacja przebiega pomyślnie, błędów brak, ale jednak nie działa. |
Kompilacja bez błędów nie oznacza poprawnie działającego programu. Daj kawałek kodu albo co... |
|
michal11 |
» 2015-11-11 01:58:18 Może nic nie wyświetlasz na wyjście ? Albo nie blokujesz zamknięcia konsoli i nawet nie zauważasz, że coś się wyświetliło ? Wstaw kod. |
|
» 2015-11-11 16:27:24 Miło że wątpicie w moją inteligencje:)
#include <iostream> using namespace std; int main() { cout<<"NIE WYŚWIETLA MI TEKSTU W KONSOLI"<<endl<<"no to IDE"<<endl; return 0; }
no, śmiało, powiedzcie mi że z tym kodem jest coś nie tak. |
|
carlosmay |
» 2015-11-11 19:09:57 Miło że wątpicie w moją inteligencje:) |
Nikt nie wątpi (opis nie poparty kodem, daje możliwości do komentowania) Jeśli projekt plik jest z rozszeżeniem *.cpp, to tylko blokada antywirusa przychodzi do głowy. |
|
» 2015-11-11 22:36:48 hmmm. Faktycznie. Dodanie do wyjątków dla antywirusa folderu z projektami pomogło. Nie wpadłbym na to, bo Avast nie krzyczał nic o zagrożeniu nuklearnym jak to ma w zwyczaju. Po prostu bezczelnie mnie blokował:) Dzięki wszystkim zatem. Temat do zamknięcia. |
|
« 1 » |