Nie wiem gdzie i jak użyć WM_COMMAND
Panel użytkownika
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się!

Nie wiem gdzie i jak użyć WM_COMMAND

AutorWiadomość
Temat założony przez niniejszego użytkownika
Nie wiem gdzie i jak użyć WM_COMMAND
» 2017-11-18 15:44:02
Witam
Zacząłem uczyć się programowania i idąc dalej przez kurs natknąłem się na problem z akcją przycisku. Nie wiem gdzie umieścić WM_COMMAND żeby nie było błędu przy kompilowaniu.
Chodzi mi o ten kod z kursu
C/C++
case WM_COMMAND:
MessageBox( hwnd, "Nacisnąłeś przycisk!", "Ha!", MB_ICONINFORMATION );
break;
P-166952
» 2017-11-18 16:19:51
Masz już w kodzie inne rzeczy z WM_ w nazwie, więc może tam..?
P-166953
Temat założony przez niniejszego użytkownika
» 2017-11-19 14:16:43
Dobra już rozumiem :) Dzięki
P-166974
« 1 »
 Strona 1 z 1