[Pytanie] Mobilny program do pisania w C++
Ostatnio zmodyfikowano 2013-12-07 20:33
Lonyy Temat założony przez niniejszego użytkownika |
[Pytanie] Mobilny program do pisania w C++ » 2013-12-04 21:09:24 Witajcie. Czy jest jakiś program do pisania programów C++ na system Android ? Przydałby mi się do pisania np. w szkole na przerwie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
R3V0 |
» 2013-12-04 21:15:28 1. Wpisz 'google.pl' w pasku adresu swojej wyszukiwarki
2. Na owej stronie wpisz w wyróżnione miejsce interesującą Cię frazę czyli w Twoim wypadku "kompilator c++ android"
3. Przeszukaj nowo wyświetloną stronę w celu odnalezienia interesującego Cię zapytania...
C4droid (C/C++ compiler & IDE) - Android Apps on Google Play
ps. drugi link ;)
|
|
Lonyy Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2013-12-04 22:45:58 Heh, obsługę Google to chyba ogarniam ;-) Trochę źle sformułowałem pytanie. Chodzi mi czy polecacie jakiś konkretny program bo testowaliście go osobiście i wam się spodobał. W każdym bądź razie dziękuję za odpowiedź i przepraszam za lekki bałagan ;-) |
|
kubawal |
» 2013-12-07 17:33:59 Testowałem Qt (ale nie na Androidzie). Qt jest cross-platform więc możesz sobie zrobić za jednym zamachem wersję na Android, iOS, Desktop... |
|
MrPoxipol |
» 2013-12-07 20:33:59 @up Ale on chce wykorzystywać telefon jako IDE. Btw, przerwy nie są od siedzenia w kącie jak jakieś nerdy.
PS Klawiatura telefonu (jakiegokolwiek nie jest za wygodna). PPS Jak chcesz coś na serio pisać na androida używając do tego telefonu z tym systemem to zainteresuj się javą (+AIDE, czy jakoś tak się nazywało to IDE dla Androida). PPPS ew Python, QPython na androida to fajna sprawa :D Odpaliłem na tym swojego IRCowego bota nawet ;) |
|
« 1 » |