Thud |
» 2009-10-11 19:15:30 Hmm... Taki offtopic... Chyba nie powinneś pisać takich programów... Po takim wczorajszym meczu. :P |
|
WunM |
» 2009-10-11 20:35:22 Czemu? Urugwaj wygrał 2:1 z Ekwadorem. |
|
dmx81 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2009-10-11 21:06:07 właśnie tu można sobie wpisać drużynę marzeń :) i ustalić wyniki bez płacenia "fryzjerowi" hehe :)
rozumiem ze programik zbyt prosty, aby cokolwiek komentować? Ok, to biorę się za następne lekcje :) jak widać, tu sobie poradziłem, bo przeskoczyłem do lekcji o STRUKTURACH, co bardzo pomogło. |
|
Thud |
» 2009-10-11 21:26:17 Czy programik jest prosty, to zależy od stażu programisty. :P |
|
dmx81 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2009-10-12 00:13:27 Ciezko mowic o stazu jako programista - zarejestrowalem sie na forum i przegladam lekcje od ok. tygodnia - kiedys w szkole mialem zajecia - nie wynioslem nic, bo wygladaly jak wygladaly - przepisywanie jakichs znaczkow z kartki do komputera, byle zaliczyc... wiecej bawilem sie z CATIA - modelowanie brylowe :) w sumie nie wiem co, ale mnie natchnelo, aby sprobowac swoich sil w nauce tego jezyka - jest to cos, co sprawia mi duza przyjemnosc i daje wiele satysfakcji, mimo, ze wiem, ze czeka mnie wiele, wiele nauki - jednak bardzo mnie to wciagnelo. Dobrze, ze znalalem te forum, z kursami. Jestem ciekaw, ile czasu zajac moze opanowanie jezyka w takim stopniu, aby moc ubiegac sie o prace w tym zawodzie, liczac powiedzmy 15-20h tyg na nauke, jako osoba raczej pojętna, otwarta na dążenie do celu. chyba troche O.T. zrobilem, ogolnie chyba bedzie mozna zamknac temat? bo problem z tematu rozwiazany :) |
|
GoldWolf |
» 2009-10-12 08:27:41 O.T. zrobilem, ogolnie chyba bedzie mozna zamknac temat? bo problem z tematu rozwiazany Następnym razem możesz to zrobić sam. |
|
manfred |
» 2009-10-09 15:59:05 Sortowanie bąbelkowe?!? Gorszej rzeczy nie dało się zaproponować? Insertion sort (od biedy selection sort) jest od bubble sorta o wiele szybszy, tak samo prosty, a przy okazji ma sensowne zastosowania... |
|
manfred |
» 2009-10-09 17:36:21 Ja wiem, że spam to niechciane wiadomości, ale chyba źle to zrozumiałeś - tu nie chodzi o wiadomości, które są niewygodną prawdą... Lektura do poduszki - to nie spełnia punktów 1 i 3, zresztą w sumie 2 to też nie... Ja tylko staram się pomóc nie krzywdząc przy okazji (a takim krzywdzeniem jest pokazywanie komuś bubble sorta). No i parę problemów technicznych - nie jestem jakiś "zuo", w piaskownicy też mnie nie ma, a spamu (zakładając twoją definicję - post mi się nie podoba, więc to spam) to tu już jest tyle, że parę wiadomości więcej to nikomu różnicy nie zrobi, czepiając się tego, sam robisz OT, no i łamiesz jeszcze jeden punkt regulaminu, ale nvm :P |
|
1 « 2 » |