Wskaźnik pierwszego elementu tablicy struktur
Ostatnio zmodyfikowano 2009-10-09 23:29
szkuner Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2009-10-09 22:46:36 No dobrze zwracam honor tylko czy autor dał tak specjanie napewno tak znając podejście ludzi. No to zmienie to jak pan bóg przykazuje co mi będzie autor włażił na łep zrobie to po swojemu tak żeby działo a nie tak jak autor chciał |
|
DejaVu |
» 2009-10-09 22:50:15 Mogła wdać się omyłka pisarska podczas redagowania tekstu :) pisanie książek i ich wydawanie to nie wcale taka łatwa sprawa. Z tego co się zorientowałem to jest dość stara książka. |
|
» 2009-10-09 22:52:51 Dokładny tytuł to Szkoła Programowania C++ wydana 2006r
|
|
» 2009-10-09 23:29:48 Udało sie dziekuje wam za sprowadzenie mnie na ziemie oto kod dzieki któremu działa ten program PS Dziekuje panie Piotrze cout << "Podaj wielkosc grupy"; int class_size; cin >> class_size; while( cin.get() != '\n' ) continue;
cout << class_size; student * ptr_stu = new student[ class_size ]; int entered = getinfo( ptr_stu, class_size ); for( int i = 0; i < entered; i++ ) { display1( ptr_stu[ i ] ); display2( & ptr_stu[ i ] ); } display3( ptr_stu, entered ); delete[] ptr_stu; cout << "Gotowe\n"; return 0; } int getinfo( student pa[], int n ) { cout << n; int count = 0; for( int i = 0; i < n; i++ ) { cout << "Podaj Imie i Nazwisko studenta:"; cin.get( pa->fullname, SLEN ).get(); cout << "Podaj Hobby:\n"; cin.get( pa->hobby, SLEN ).get(); count++; }
return count; }
|
|
1 « 2 » |