Problemy z Dev-c++
Ostatnio zmodyfikowano 2014-06-08 14:42
vxcvbzn Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Problemy z Dev-c++ » 2014-06-07 17:43:53 Witam. Zainteresowały mnie kursy Irrlichta i Allegro. Chciałem zainstalować je, ale dev twierdzi, że strona devpack.org nie działa! Widząc to pobrałem je ze strony devpack.org i zainstalowałem. Przy próbie kompilacji w obu przypadkach wyrzucało mi, że podana biblioteka (irrlicht.h, allegro.h) nie istnieje. Proszę o pomoc! |
|
Jacob99 |
» 2014-06-07 18:45:03 Nie lepiej przerzucić się na jakieś nowe IDE? Dev jest trochę nieaktualny.
|
|
pekfos |
» 2014-06-07 19:45:02 Devpacki są martwe, a wersje tamtejszych bibliotek to prehistoria. Podobnie jak allegro same w sobie. Irrlichta pobierz z oficjalnej strony i ew skompiluj go - jest tam od razu projekt C::B do skompilowania (w końcu sensowny powód do zmiany IDE). Nie lepiej przerzucić się na jakieś nowe IDE? Dev jest trochę nieaktualny. |
Właśnie! Najnowszy Dev ma jakiś miesiąc. W tym czasie świat obrócił się do góry nogami. 2 razy. |
|
vxcvbzn Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2014-06-08 14:42:45 Dzięki za pomoc! Zmienię IDE na code::blocks Deva polecił mi brat (specjalista) więc z niego korzystałem jak coś ;) |
|
« 1 » |