Kombinacja liter - prosty program
Ostatnio zmodyfikowano 2014-10-28 11:18
Arock Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Kombinacja liter - prosty program » 2014-10-24 11:01:54 Witam,
Potrzebuje na własny użytek napisać prosty program, który z podanego słowa np. Arock utworzy kombinacje liter o takiej samej długości co podane słowo. Jest mały problem bardzo słabo znam c++, więc proszę o wyrozumiałość. Bardzo proszę o NIE PODAWANIE kodu, chce się między czasie też trochę nauczyć tego języka.
Z góry Dziękuje. Arock |
|
Rashmistrz |
» 2014-10-24 16:21:32 Próbuję zrozumieć o co prosisz. Program ma otrzymać? np. Arock Sprawdzi sobie długość i wypisze np.: aaaaa, aaaab, ..., zzzzz Powiedz coś więcej, bo jak na razie to ja tak rozumiem. Jest mały problem bardzo słabo znam c++ |
No to przeczytaj tutejszy kurs! : Kurs C++Nie zapomnij wykonać wszystkie zadania domowe... i jak będziesz miał problem z jakimś zadaniem to przyjdź na forum. Bardzo proszę o NIE PODAWANIE kodu, chce się między czasie też trochę nauczyć tego języka. |
OK. |
|
» 2014-10-26 19:33:01 Tak, właśnie o taki mały program mi chodzi. Proszę o naprowadzenie jak to powinno działać, a ja między czasie będę uczyć się z kursu. |
|
Rashmistrz |
» 2014-10-26 19:46:59 Podobne coś widziałem w kursie, tylko że z liczbami... Natrafisz na to podczas kursu. Zerknij na 1 podpunkt zadania domowego: Zagnieżdżanie pętliJeszcze tylko sprawdzanie długości słowa będziesz musiał do tego dorobić. |
|
» 2014-10-28 11:18:18 Bardzo Dziękuje:) |
|
« 1 » |