Wzór do obliczenia doświadczenia na poziom.
Ostatnio zmodyfikowano 2014-11-16 22:50
Rashmistrz Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2014-11-16 21:30:57 Tworzę sobie zbiór takich wzorów, a potem wybiorę najbardziej mi pasujący. Na pewno się jeszcze jakieś znajdą. A stworzyć ich można multum tylko, ja nie potrafię za bardzo. :F |
|
Quirinnos |
» 2014-11-16 21:39:44 Odnoszę wrazenie, że do zdobywania doświadczenia w swojej grze przyjmujesz większą wagę niż do samej gry ;) |
|
» 2014-11-16 22:05:15 Odnoszę wrażenie, że do zdobywania doświadczenia w swojej grze przyjmujesz większą wagę niż do samej gry ;) |
Uwierz mi, że są to proporcjonalne wartości. Jak na razie z opracowywaniem reszty nie mam problemu. Na razie się zajmuję się moją grą w aspekcie logiczno-liczbowym, możliwie przyjdę do was z problemami związanymi z grafiką lub jak i "izometrycznością" mojej gry. Z fabułą nie będzie dużego problemu, bo robię remake. |
|
DejaVu |
» 2014-11-16 22:21:47 w zasadzie to nie widzę powodów dla którego ten temat mialby byc kontynuowany, ponieważ rozwiązania padły a kolejne pytania sugerują całkowity brak wiedzy na temat wytrzarzania aplikacji. |
|
» 2014-11-16 22:50:49 [...] całkowity brak wiedzy na temat wytwarzania aplikacji. |
Zgadza się. Ja jeszcze nie ukończyłem w pełni waszego kursu. :/ |
|
1 2 « 3 » |