Serwer wielowątkowy - dwóch klientów w jednym wątku.
Ostatnio zmodyfikowano 2015-01-22 11:11
DDD Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Serwer wielowątkowy - dwóch klientów w jednym wątku. » 2015-01-22 10:25:36 Cześć Chce wrzucić kilku klientów do jednego wątku na serwerze. Oczywiście nie mam problemu z odpaleniem serwera gdzie dla każdego klienta tworzy się jeden wątek. Działam na innym kodzie ale wygooglowałem taki prosty kod który sie znajduje tutaj : http://firsthost.nazwa.pl/wordpress/2009/08/04/winsock-tutorial-5-serwer-wielowatkowy/On się wydaję nawet przyjemny. I próbuję zrobić tak żeby do jednego wątku wrzucić dwóch klientów. Niestety próby napisania takiego czegoś nie wychodzą mi i jak nie błędy to złe działanie. Ktoś może pomóc jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam. |
|
pekfos |
» 2015-01-22 10:46:54 Mam problem wrzucenia kilku klientów do jednego wątku na serwerze. |
Po co..? On się wydaję nawet przyjemny. I próbuję zrobić tak żeby do jednego wątku wrzucić dwóch klientów. |
Ten kod tworzy osobny wątek dla każdego klienta. |
|
DDD Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2015-01-22 10:59:52 Musze stworzyć coś pokroju gg. Czyli takie jakby pokoje. (jakieś inne pomysły może masz?) Ten kod tworzy osobny wątek dla każdego klienta. |
No przecież wiem... Napisałem "I próbuję zrobić tak żeby do jednego wątku wrzucić dwóch klientów" Czyli dla dwóch klientów był tworzony jeden wątek. |
|
pekfos |
» 2015-01-22 11:11:17 |
|
« 1 » |