Program c++ nie otwiera się
Ostatnio zmodyfikowano 2015-11-25 21:38
kuba999 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Program c++ nie otwiera się » 2015-11-25 20:59:13 Cześć, Mam problem z uruchomieniem napisanego prze zemnie programu, napisałem prosty program na jednym komputerze i działał pięknie. przeniosłem go na drugi komputer no i nie wiem. klikam jak zwykle w plik exe (aplikacja) i system windows zacina się. W procesach pokazuje ze program jest otwarty ale okno konsoli nie pokazuje się, co lepsze nie mogę zakończyć procesu klikam i nic. Próbowałem pisać nowy program już na drugim komputerze i znowu niby jest otwarte ale nic się nie dzieje. Wyczytałem gdzieś ze jakieś wirusy blokują pliki exe ale inne takie pliki normalnie działają. zrobiłem skanowanie wirusów w 3 antywirusach i nic nie pokazały. Problem mam jedynie z programami w c++ bo nie chcą się otworzyć. Proszę o pomoc bo nie mogę znaleźć odpowiedzi. Z góry dziękuje. |
|
carlosmay |
» 2015-11-25 21:03:09 Może być blokowana zawartość przekazywana na ekran. Jak uruchomisz z poziomu kompilatora to zamyśli się na amen albo wyświetli pustą konsolę. |
|
kuba999 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2015-11-25 21:10:42 Czy da się jakoś to odblokować albo spróbować otworzyć w inny sposób? |
|
carlosmay |
» 2015-11-25 21:38:45 Dodaj katalog z projektem lub plik *.exe (jeśli to z niego uruchamiasz program) do wyłączeń ze skanowania w antywirusie. edit: przeniosłem go na drugi komputer no i nie wiem. |
Jeśli chodzi o plik *.exe to skompilowany musi być 'release', bo wersja 'debug' raczej nie zadziała. |
|
« 1 » |