Code::Blocks wyświetlanie zakładek
Ostatnio zmodyfikowano 2016-12-16 10:04
cichy3993 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Code::Blocks wyświetlanie zakładek » 2016-12-15 23:37:36 Cześć, mam możliwe że błahy problem, ale męczę się z nim już od kilku dni i nigdzie w sieci nie mogę znaleźć jego rozwiązania. Chodzi o Code::Blocks, a dokładniej o ten mały paseczek z zakładkami nad polem do pisania kodu. Problem polega na tym, że ten paseczek mi po prostu zniknął, musiałem go jakoś omyłkowo wyłączyć naciskając nieznaną mi kombinację klawiszy i nie mam pojęcia jak go włączyć z powrotem. Szukałem wszędzie w opcjach oraz w sieci, ale pewnie coś przeoczyłem. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.
Ps: Reinstall nie pomógł... |
|
darko202 |
» 2016-12-16 08:43:52 1. do odinstalowania użyj IObit Uninstaller 6 Free i przeprowadź głębokie skanowanie w czasie odinstalowania jak i po nim
narzędzia(ikona ze skrzynką- górny pasek) -> czyść resztki ewentualnie użyj jeszcze jakiś inne narzędzia do czyszczenia np. wise365, ccleaner,...
poszukaj też w : * rejestrze czy masz jakieś wartości Codeblock np. w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE * Program File, Program File(86)
jeśli coś jest to usunąć
i dopiero wtedy instaluj program ponownie
2. opcja paski narzędzi powinna być dostępna tyle ze nie w Setting, a np. w View -> Menage
|
|
marcolo2307 |
» 2016-12-16 10:04:13 Na pasku narzędzi: View -> Toolbars -> zaznaczasz |
|
« 1 » |