Problem z tablicą
Ostatnio zmodyfikowano 2019-02-07 00:17
Pawełek Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2019-02-06 13:23:49 Chyba się poddaje, postaram się jakoś omijać alokację dynamicznych tablic (albo przynajmniej ich zerowania za pomocą klamr). Rozumiem że na maturze także może być z tym problem jeśli to wina GDB? |
|
pekfos |
» 2019-02-06 13:30:57 Na maturze masz takie oprogramowanie, jakie sobie sam wcześniej zainstalujesz. A przynajmniej tak było za moich czasów. postaram się jakoś omijać alokację dynamicznych tablic (albo przynajmniej ich zerowania za pomocą klamr). |
Najlepiej nie alokować samemu pamięci, jeśli nie jest to konieczne. Lepiej jest używać kontenerów, np std::vector<>. |
|
nanoant20 |
» 2019-02-06 14:45:26 ,że co? Napisałem Ci wcześniej że ten kompilator powinien być w C:\mingw64 a nie w C:\Program Files (x86)\... ponieważ ścieżka ta zawiera spacje to nie jest kompilator rozpowszechniany razem z code::blocks'em Możesz zrobić tak: a jeżeli to nie pomoże to zastosować się do rad pekfos'a poprawić kod, zainstalować i sprawdzić program na VS Microsoft'u |
|
Pawełek Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2019-02-07 00:17:01 poprawię kod w CB, nawet jak w VS będzie to działać, na maturę wybrałem CB i przynajmniej do matury muszę w nim pisać. Szkoda mi więcej tracić na to czasu, i tak 2 dni już na to poświęciłem, a w tym czasie mógłbym rozwiązać z 10 dużych zadań. |
|
1 2 3 4 « 5 » |