1.7 - Zadanie domowe
Ostatnio zmodyfikowano 2020-11-02 22:37
CriSio Temat założony przez niniejszego użytkownika |
1.7 - Zadanie domowe » 2020-11-02 18:57:25 Cześć, rozwiązałem sobie zadanko domowe z obsługi strumienia. Wszystko działa tak jak powinno, natomiast nie jestem pewien co do kodu, czy zapisałem go w poprawny sposób czy jednak powinienem go zapisać jakoś inaczej? Dzięki dobrej duszyczce za pomoc :) #include <iostream> #include <cstdio> int main() { std::cout << "==============" << std::endl << "= To proste! =" << std::endl << "==============" << std::endl; std::cout << "\t A jak to zrobic?" << std::endl; std::cout << "Koniec :)"; return 0; }
|
|
pekfos |
» 2020-11-02 19:40:42 A skąd w ogóle masz te zadanie? |
|
» 2020-11-02 21:32:41 Sorki, zapomniałem linka zostawić
http://cpp0x.pl/kursy/Kurs-C++/Poziom-1/Obsluga-strumienia-wyjsciowego/9 |
|
pekfos |
» 2020-11-02 21:38:49 Na tym etapie trudno byłoby cokolwiek zrobić nie tak. Cokolwiek działa jest poprawne. |
|
tsutsumu |
» 2020-11-02 21:45:29 kod jak na oko amatora wydaje sie dobre ( pisze tak bo ja sam nim jestem :P) ale napewno mozna byloby to czytelniej zrobic, uzywajac using namespace std; no i ukladajac kod tak zeby byl bardziej czytelny mam na mysli to. #include <iostream> #include <cstdio> using namespace std; int main() { cout << "==============" << endl; cout << "= To proste! =" << endl; cout << "==============" << endl; cout << "\t A jak to zrobic?" << endl; cout << "Koniec :)"; return 0; }
|
|
» 2020-11-02 22:37:57 No do namespace jeszcze nie doszedłem, ale wszystkie zadanka mam w folderze wiec gdy pewnie za niedługo zacznę je przeglądać będę poprawiał w taki sposób aby były wygodniejsze do czytania. :D |
|
« 1 » |