wojownik266 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Czy ktoś przeżył? » 2021-03-16 19:50:13 Witam. Zaglądam na forum od paru dni i nic. Żywego ducha. W ostatnio aktywni dominuje czerwony kolor kontrolek. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? Za moich czasów na tym forum dominował zielony kolor kontrolek...! |
|
DejaVu |
» 2021-03-17 19:03:22 Wszyscy wszystko wiedzą więc czerwono... |
|
wojownik266 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2021-03-17 20:00:07 Gorzej już chyba być nie może!! Miłego wieczoru! |
|
Bemowianin03 |
» 2021-03-23 19:38:08 Niektórzy dopiero zaczynają swój byt :) Osobiście jestem bardzo zadowolony, że jest tutaj takie miejsce gdzie mogę spytać osób bardziej doświadczonych i mieć świadomość, że są tu osoby które mogą udzielić pomocy ;P Jak długo istnieje już cpp0x.pl ? Kiedy miał swoje najlepsze czasy? |
|
DejaVu |
» 2021-03-23 22:33:09 Trudno powiedzieć co to znaczy 'lepsze' czasy :) Aktywność na forum była większa ~5 lat temu. Niemniej jednak więcej serwisów, które posiada 'forum' zauważa zmniejszoną aktywność użytkowników.
Osobiście uważam, że aktualne czasy też są dobre, gdyż: - aktualny serwis szybko działa (bez porównania do poprzedniej wersji, która została zamieciona w listopadzie 2020); - jest w stanie obsłużyć duży ruch (a dawniej było z tym słabo); - jest więcej niż jedna osoba, która może rozwijać serwis (więc nie jestem już 'wąskim gardłem'). |
|
Bemowianin03 |
» 2021-03-24 10:58:38 Świetnie w takim razie i tylko życzyć powodzenia, aby dalej się tak rozwijał :D |
|
jankowalski25 |
» 2021-03-24 19:46:07 Czy ktoś przeżył? Ruch jest niezerowy, więc tak. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić dlaczego tak się dzieje?
Jak długo istnieje już cpp0x.pl ? Jeśli wierzyć Wayback Machine, to najstarszy zrzut został zrobiony 14 maja 2007, jeszcze za czasów DDT: http://web.archive.org/web/20070514065824/http://www.ddt.pl/Kiedy miał swoje najlepsze czasy? To zależy od tego, co rozumiesz przez "najlepsze czasy". Bo wiesz, były momenty, w których ruch był dużo większy, no ale wtedy też było całkiem sporo offtopu, który dzisiaj by nie przeszedł. Subiektywnie mogę stwierdzić, że taki 2011 i parę lat naprzód to były lata, w których sporo się działo. Niemniej jednak wydaje mi się, że teraz też jest całkiem nieźle. Ruch może i jest mniejszy, ale za to ludzie są bardziej doświadczeni. |
|
« 1 » |