Jak wyświetlić okno na pierwszym planie
Ostatnio zmodyfikowano 2021-08-30 20:07
kocyk Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Jak wyświetlić okno na pierwszym planie » 2021-08-30 18:19:10 Witam. Jestem nowy na forum itd itp. Szukam sposobu aby po użyciu ShowWindow(okno, SW_HIDE); a następnie ShowWindow(okno, SW_SHOW); okno było wyświetlane na pierwszym planie, np. mam 3 aplikacje: przeglądarke, eksplorator plików, oraz obraz.png i wyświetlam (skrótem który nadałem) okno konsoli, robie co chcialem zamykam aplikacje esc co wykonuje ShowWindow(okno, SW_HIDE); tylko że przy kolejnym razie okno konsoli wyświetla się pod wszystkimi 3 aplikacjami. Szukałem ale dalej nie mam. Fajnie by było od razu dać mu fokus aby od razu było można w nim pisać, było by dużo lepiej :D
Z góry dzięki :3 :D <3 //edit: Nie tyle co pod 3 aplikacjami ale chcę aby był na pierwszym planie :D |
|
DejaVu |
» 2021-08-30 18:47:00 |
|
kocyk Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2021-08-30 20:07:32 Wielkie dzięki, łącznie szukałem tego z 5 godzin (łącznie) Zadziałało u mnie to: HWND okno = GetConsoleWindow();
ShowWindow( okno, SW_SHOW ); BringWindowToTop( okno ); SetForegroundWindow( okno ); SetForegroundWindow( okno ); Dzięki ~Kocyk |
|
« 1 » |