Panel użytkownika
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?

Sklep Play - Polityka prywatności

Ostatnio zmodyfikowano 2026-01-22 21:24
Autor Wiadomość
tBane
Temat założony przez niniejszego użytkownika
Sklep Play - Polityka prywatności
» 2026-01-22 17:41:32
Cześć. Chcę opublikować swoją aplikację w Sklepie Play. Żądają ode mnie podania URL polityki prywatności. Skąd wytrzasnąć URL polityki prywatności ?
P-183852
skovv
» 2026-01-22 19:38:26
Ale URL tej polityki to pewnie stronka na której masz to napisane. Jak nie masz serwera to możesz mi podesłać, postawie Ci to jak coś. Ale nie mam już HTTPS jeśli wymagane
P-183856
tBane
» 2026-01-22 21:08:11
Kurde. Nie wiem nawet jak coś takiego napisać. Szukam w internecie jakiś wzorów formularzy...
P-183859
tBane
» 2026-01-22 21:13:16
Polityka prywatności – Solitaire

Data wejścia w życie: [22.01.2026]

Niniejsza Polityka Prywatności opisuje zasady korzystania z aplikacji Solitaire (dalej: „Aplikacja”).

1. Informacje ogólne
Aplikacja Solitaire szanuje prywatność użytkowników. Aplikacja nie zbiera, nie przetwarza ani nie przesyła żadnych danych osobowych ani technicznych dotyczących urządzenia użytkownika.

2. Dane zbierane przez aplikację
Aplikacja nie zbiera żadnych danych użytkownika ani danych o urządzeniu.
Jedynymi informacjami wykorzystywanymi przez Aplikację są:
dane wejściowe (input) – np. dotyk, kliknięcia, sterowanie,
dane graficzne – wyłącznie w celu wyświetlania interfejsu i rozgrywki.
Dane te są przetwarzane wyłącznie lokalnie i nie są zapisywane ani przesyłane poza urządzenie.

3. Ranking lokalny
Aplikacja przechowuje lokalny ranking wyników (np. punkty, czas gry) w danych aplikacji na urządzeniu użytkownika.
ranking jest zapisywany lokalnie,
-nie jest udostępniany innym użytkownikom,
-nie jest przesyłany do żadnych serwerów,
-może zostać usunięty poprzez wyczyszczenie danych aplikacji lub jej odinstalowanie.

4. Przechowywanie danych
Wszystkie dane aplikacji (w tym ranking) są przechowywane lokalnie na urządzeniu użytkownika. Aplikacja nie posiada funkcji synchronizacji ani komunikacji sieciowej.

5. Usługi zewnętrzne
Aplikacja:
- nie korzysta z reklam,
- nie korzysta z usług analitycznych,
- nie korzysta z narzędzi śledzących,
- nie łączy się z internetem.

6. Bezpieczeństwo
Ponieważ Aplikacja nie przesyła żadnych danych i działa lokalnie, ryzyko naruszenia prywatności użytkownika jest minimalne.

7. Zmiany w polityce prywatności
W przypadku zmian funkcjonalnych Aplikacji niniejsza Polityka Prywatności może zostać zaktualizowana. Aktualna wersja będzie dostępna wraz z Aplikacją.

8. Kontakt
W przypadku pytań dotyczących Polityki Prywatności prosimy o kontakt:
tbanedev@gmail.com
P-183860
tBane
» 2026-01-22 21:14:59
Ale raczej nie wrzucę aplikacji na Sklep Play. Za dużo rzeczy wymagają, by było to warte zachodu z moimi gierkami. I tak na nich nie chcę zarabiać. Więc nie ma co, nie wrzucaj na serwer. Chyba, że jakąś bardziej ogólną wersję tego tekstu. Żeby była uniwersalna dla wielu gier.
P-183861
« 1 »
  Strona 1 z 1