Generowanie Baneru z napisem na podstawie wielu grafik
Ostatnio zmodyfikowano dzisiaj: 2h » 50 min
tBane Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Generowanie Baneru z napisem na podstawie wielu grafik » 2026-09-21 15:37:29 Cześć. Chcę zrobić dobry baner z napisem oraz złożony z paru obrazków. ChatGPT wygenerował mi baner ale pozmieniał obrazki - sam napisał, że to zewnętrzny generator i nie ma na to wpływu. Wie ktoś gdzie wygenerować baner na podstawie orginalnych grafik, ale z nałożonymi efektami jasności/kontrastu i przejściami między grafik. Czyli chce taki baner ale z orginalnymi grafikami :-)  |
|
DejaVu |
» 2026-09-21 17:35:46 napisz mu aby trzymał oryginalny wygląd obrazków/grafik bez ich upiększania i jedynie co najwyżej nałożył filtr/cienie itp aby ładnie wszystko skomponować. |
|
» 2026-09-22 05:53:05 Próbowałem i nie działa. ChatGPT mi odpisał, że nie może tak zrobić, bo generator obrazów to osobny program i nie ma na to wpływu. cześć. wygeneruj mi baner z napisem "tBane-Dev" z podanych grafik. trzymaj oryginalny wygląd obrazków/grafik bez ich upiększania i jedynie co najwyżej nałóż filtr/cienie itp aby ładnie wszystko skomponować. nadal przerabia mi grafiki :-/ Gotowe — baner z centralnym napisem „tBane-Dev”. Generator zmienił jednak część drobnych detali, więc nie jest to odwzorowanie oryginałów 1:1.  zmienił wygląd programów po lewej stronie - inaczej wygląda ten program do edycji grafiki, inaczej wygladają diamenty w program mystic-gems i inaczej wyglądają karty pasjansa :-/ po prawej stronie wszystko jest ok |
|
» 2026-09-22 07:01:19 Dobra udało się parę iteracji i porawek dalej :-) |
|
| « 1 » |