Do Administratora (Pytanie/Prośba)
Ostatnio zmodyfikowano 2011-02-24 20:27
poldek Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Do Administratora (Pytanie/Prośba) » 2011-02-24 16:59:39 Witam , mam pytanie do Administratora/Dejavu czy mogę użyczyć sobie informacji z lekcji 1 do mojego kursu ? Mam zadanie z informatyki ... Wiem że kurs jest online ,ale chciałbym prosić o część materiałów a dokładniej o -Dev-C++ -Code::Blocks -wxDev-C++ -Visual C++ Code::Blocks Program Code::Blocks jest darmowy. Jest on uznawany za następcę Dev-C++. Możliwości Code::Blocks są bardzo duże i są one zbliżone do Visual C++. Program ten jest stale unowocześniany. Zaraz po zainstalowaniu tego programu, edytor jest od razu skonfigurowany i gotowy do pracy. i zdjęcie poniżej tego teksu.. |
|
DejaVu |
» 2011-02-24 18:04:06 Zaczynasz pisać kurs od podstaw i chcesz kopiować znaczne jego fragmenty z innych kursów już od samego początku? Nie wyrażam zgody. Wraz z wyjściem nowego serwisu postanowiłem, że ja na publikację swoich materiałów na innych serwisach zgody wyrażać nie będę. Jest jedno miejsce, które jest dostępne dla wszystkich i za darmo. Chcę wiedzieć czy kurs się przyjmuje czy nie, pozwala mi to go poprawiać i rozwijać. Ja poświęciłem ponad 5 lat ciężkiej pracy by serwis ten wyglądał tak jak wygląda i żeby materiały były takie jakie są. Chcesz się przebić? Pracuj samodzielnie i wytrwale - samodzielne pisanie rozwija umiejętność dobierania właściwych słów. |
|
Drraven |
» 2011-02-24 18:56:34 5 lat ? Ciekawe ile ja swój kurs będę doprowadzał do perfekcji ;) Takie offtopowe pytanie: czy przed ddt.pl było coś jeszcze ? |
|
DejaVu |
» 2011-02-24 20:27:49 Nie - ddt to był pierwszy serwis (aczkolwiek miał 3 layouty). |
|
« 1 » |