Helppp Wpisuje W Kalkulatorze Litere... zamiast cyfry i konsola szaleje ;/
Ostatnio zmodyfikowano 2011-03-21 17:56
trufel15 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2011-03-21 00:31:27 Co do zoribenia wszystki zadań, to jestem tego pewien, że każdo zadanie zrobiłem dokładnie :D.. ale najwyraźniej coś wyleciało mi z bani...
Może tu śię sprawdzi powiedzienie "Powoli, Ale Skutecznie" :) Więc Se Powtórze, to co trzeba, bo jestem totalnie wykączony tymi kodami itp w tej chwili... z góry thx za all |
|
DejaVu |
» 2011-03-21 00:32:31 |
|
JarekKatowice |
» 2011-03-21 11:23:04 Całkowicie zgadzam sie z DeJaVu. Ja zaczalem nauke programowania jak mialem 11 lat na comodore c64 w .... 1988 roku. Nie bylo internetu i posiadalem tylko jedna ksiazke do BAsica w ktorej byly bledy.
Pamietam jak przerabialem rozdzial o spritach ( odrazu mowie ze sprity w basicu na c64 to ciut inna szkola jazdy niz np allegro) i w ksiazce byl blad wiec kod sie nie kopilowal. Nie mialem pomocy w domu, nie bylo internetu, byla tylko ta jedna ksiazka i jeden artykul z "Bajtka". Kod zrodlowy mial blad ale tekst w ksiazce byl merytorycznie poprawny chociaz nie tlumaczyl lopatologicznie. Były ferie ziemowe. Pamietam jak sie wkurzalem i rzucalem ksiazka, wylanczalem kompa by potem wracac probujac nowe pomysly. Ostatni dzien ferii, godz okolo 20:00 Usmiechnieta buzka sprita przesuwa sie z lewego gornego rogu ekranu do prawego dolnego! Radosci nie bylo konca
Zrozum mlody czloweku programowanie to nie gry gdzie " wymieniasz sie surowcami" To nie wypelnianie swistka w urzedzie gdzie mozesz czegos nie wiedziec i musisz sie dopytac. Oczywiscie fora sa po to by zaczerpnac pomocy ale tylko wtedy kiedy wyczerpales juz wszystkie mozliwosci lub masz naprawde skomplikowany problem. Praca, praca i jeszcze raz praca, analiza i testy. Dzisiejszy swiat nastawiny jest na to ze wszystko musi byc jak na tacy. W programowaniu (wogole w naukach scislych ) tak nie jest i nie bedzie Jak Ci to nie lezy to moze zmien zainteresowania, sory. |
|
pekfos |
» 2011-03-21 13:55:30 Ja zaczalem nauke programowania jak mialem 11 lat na comodore c64 w .... 1988 roku. |
:O dawno miałeś te 11 lat.. ja zaczynałem jak miałem 13 lat ale.. hmm.. w tym tysiącleciu :P |
|
JarekKatowice |
» 2011-03-21 14:09:40 Bo ja stary pryk jestem :) |
|
McAffey |
» 2011-03-21 14:39:39 Trochę się offtop zrobił. No nic, czekamy na odpowiedź kolegi trufel15, jeśli takowa w ogóle nastąpi. |
|
ison |
» 2011-03-21 14:54:03 @trufel15 int var; char temp; cin >> temp; if( temp >= '0' && temp <= '9' ) var = temp - '0'; else var =- 1;
jeśli nie o to chodzi to się poddaję :p |
|
trufel15 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2011-03-21 17:26:24 Zeby Czlowiek Tak Myslal... W Kazdej Sprawie W Zyciu "Nie Pros O POmoc, Czytaj Miesiacami I Dowiaduj Sie Sam" <--- To Ludzie By Sie POsrali Z Przemeczenia :) Nie WIdze Sensu Rozmowy Juz Tutaj ... Po Prostu Trudno Wskazac Blad... Tylko Trzeba Ogolnikowo Slac Linki :) Sie Nie Martwcie O MOje Rozumienie... Programu... Tylko, Jak Chcecie To Pomagajcie, A Nie Dyskutujecie Posty Nabijacie...
A W Przeciwnym Wypadku... Nie Odpisujcie Nawet Na Prosbe Pomocy ... By Potem Sie Nie Wymądrzać Mózgi :)... PS. Iosn Thx :D Jeden Normalny |
|
1 2 3 4 « 5 » 6 |