Przeglądarka
Ostatnio zmodyfikowano 2011-03-20 07:07
yoogi Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Przeglądarka » 2011-03-19 22:47:19 Witam temat może trochę odstraszać, ale nie nie jest tak straszny jak się wydaję, a więc zaczynam: chcę napisać program który wchodzi na jakąś stronę nie chcę używać do tego przeglądarki ponieważ jak otworze w niej np. 20 stron to już komputer mi się "muli" pamięć zapełniona, a jestem pewien że na pewno mogę więcej, tak około 100 oczywiście jeśli chodzi o pobieranie plików to mogło by je pobierać i usuwać bez konieczności interpretacji, oczywiście w mojej prośbie nie ma nic złego, po prostu chcę sobie nabić trochę odwiedzić :) z góry dziękuję za pomoc |
|
DejaVu |
» 2011-03-19 22:57:43 Trochę odwiedzin? Gdzie chcesz nabić trochę odwiedzin... tylko serwer jakiś będziesz niepotrzebnie obciążał. |
|
McAffey |
» 2011-03-19 22:57:44 Kolejny który usłyszał coś o c++ i od razu chce boty pisać... Ty nawet nie sformułowałeś konkretnego pytania, tylko napisałeś, że chcesz taki program napisać. | chcę napisać program który wchodzi na jakąś stronę nie chcę używać do tego przeglądarki |
No to co stoi na przeszkodzie ? Jeśli umiesz, to po prostu to zrób, jeśli nie umiesz, to my Cię tego nie nauczymy sam musisz pouczyć się odpowiednik bibliotek i tyle. Dopiero wtedy jak już będziesz miał to zrobione i coś Ci będzie źle działało i będziesz chciał się poradzić to proszę bardzo, zakładaj temat na forum. edit: A swoją drogą strony zazwyczaj strony w regulaminie się nie zgadzają na taką machlojkę o jaką prosisz więc raczej tak czy siak nikt Ci tutaj nie będzie pomagał robić programów tego typu. |
|
» 2011-03-20 00:15:04 1. c++ uczę się koło 2 lat 2. fakt faktem to powinno być niezgodne z regulaminem(nie wiem nie czytałem regulaminu i nie wnikam) ale parę odwiedzić nie zrobią wielkiej różnicy a poza tym niektóre serwisy mają tak że jedno wejście na konto z jednego adresu IP |
|
DejaVu |
» 2011-03-20 00:56:03 To pociskaj sobie F5 i po sprawie skoro chodzi o odwiedziny rzędu 'kilku'. |
|
» 2011-03-20 00:59:33 ale ja chcę otworzyć stronę na kilku kartach jednocześnie |
|
DejaVu |
» 2011-03-20 01:02:14 Czyli chcesz zajeździć komuś serwer. |
|
» 2011-03-20 01:04:49 by najmniej nie mam tego w planach, chcę po prostu otworzyć stronę na dużej ilości kart i żeby te strony były otwarte po parę godzin |
|
| « 1 » 2 |