Panel użytkownika
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?

Przeglądarka

Ostatnio zmodyfikowano 2011-03-20 07:07
Autor Wiadomość
DejaVu
» 2011-03-20 01:09:41
Chcesz otwierać ~100 stron jednocześnie przez kilka godzin. Nie chcesz nawet analizować treści strony. Zakładając, że będziesz chciał 'odświeżać' sesję co 10 sekund przez 6h to wygenerujesz 216tys wyświetleń strony (o ile łącze Ci wyrobi i o ile bana wcześniej nie dostaniesz na IP). Tygodniowo ten serwis ma 120tys wyświetleń strony, a Ty twierdzisz, że nie chcesz pisać szkodliwego programu? Dla mnie temat jest zamknięty. Nikt Ci w tym nie będzie tu pomagał.

/edit:
Dodam, że firma hostingowa może wystąpić do Twojego providera o odcięcie Ciebie od neta i nałożenie kary bowiem to również narusza regulamin łącza Internetowego, którego jesteś posiadaczem. To jest skrajnie pesymistyczny przypadek co może się stać z Twoich głupich zabaw (co prawda mało prawdopodobny, ale jednak takie prawne zapisy w umowach istnieją).
P-29431
yoogi
Temat założony przez niniejszego użytkownika
» 2011-03-20 01:33:44
aha, tego to nie widziałem, dzięki za odpowiedź ale nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy że o coś takiego można ponieść takie konsekwencję, tak mogły by się zakończyć głupie zabawy z nabijaniem konta
P-29432
McAffey
» 2011-03-20 07:07:17
I sory, że tak wybuchłem, po prostu takie posty są strasznie drażniące :)
P-29435
1 « 2 »
Poprzednia strona Strona 2 z 2