McAffey Temat założony przez niniejszego użytkownika |
W jakie gry gracie » 2011-03-26 22:48:19 Tak z nudów, podzielcie się w jakie gierki gracie. Najlepiej z podziałem na singleplayer i multiplayer (używając tagów pkt aby było czytelniej - Tworzenie wypunktowania i dobrze by było jeszcze "single player" i "multiplayer" tak jak widać poniżej otagować w [h2]singleplayer[/h2] ). No więc ja zacznę (ogólnie w gry gram bardzo mało ale czasem trzeba ;p). Na razie takie mi przyszły do głowy (nie kładłem dużego nacisku na kolejność). Jak coś sobie jeszcze przypomnę to uaktualnię ;) SignleplayerMultiplayer |
|
ison |
» 2011-03-26 23:50:25 z tych, w które najczęściej grywałem:
Call of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4 Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2 Call of Duty World at War Call of Duty Black Ops Fallout Fallout 2 Fallout Tactics Fallout 3 Fallout New Vegas
teraz gram raczej rzadko, czasem jednak lubię sobie rozegrać meczyk w CoDa |
|
DejaVu |
» 2011-03-27 05:35:06 Od 2/3 lat nie gram - nie mam czasu na to i w sumie ochoty. Z dziewczyną grywałem w Woobies ;p ale, że dziewczyny już nie ma to i nie ma sensu czasu tracić na takie pierdoły :) |
|
BlackDante |
» 2011-03-27 11:54:57 Obecnie to tylko Mount & Blade Warband, no i jeszcze gra w kotka i myszkę z wykładowcami na uczelni :) ale nie wiem czy to się zalicza do tematu :) |
|
dmx81 |
» 2011-03-27 12:32:12 niedawno proponowalem podobny dział :P
starsze:
- civilization 1,2 - settlers 1,2 - fallout 2 - cannon fodder 1 - centurion - baldurs gate 2 - hitman 1,2
nowsze:
- Jedi 1,2 (single i multiplayer) - Fifa 03,04...09 (na 10 juz komp nie daje rady ;) ) - NFS Underground, Hot Pursuit - Shogun Total War, Medieval Total War - Left 4 Dead (single i multi)
teraz tez jakos mniej gram, kiedys jakos gry byly bardziej klimatyczne, ciezko bylo sie oderwac, siedzialo sie cale noce, a dzis, niby grafika 3d, efekty itd, ale po godz sie nudzi, trudno o naprawde cos ciekawego (nadrabiaja za to tryby multiplayer - siekanka w grupie :) ) |
|
pekfos |
» 2011-03-27 12:58:28 |
|
McAffey Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2011-03-27 14:41:20 @dmx81 o fuck, nie wiem jak mogłem o Hitmanach zapomnieć, to są jedne ze nielicznych gier które tak lubię, że zawsze kupuję oryginały ;] Pewnie dla tego, że od dawna rzadko gram w jakiekolwiek gry. Uaktualniam listę ;) |
|
Gabes |
» 2011-03-27 16:39:47 Strategie:
Polanie
Warcraft 2
Age-of-Empires
Age-of-Empires 2
Legion PL
Twierdza Krzyżowiec
Strzelanki:
IGI
Mortyr II
Hidden & Dangerous 2 + Drużyna Szabla
Gry starsze w celach poznawczych,nowsze rozrywka.
Gry "multiplayer" odpadają wolny internet (+)-plus a raczej minus. |
|
« 1 » 2 3 |