szyx_yankez |
» 2011-04-21 08:52:41 Myślisz, że chciałbym iść do więzienia ( raczej poprawczaka ;/ ) za jakieś niepotrzebne cyferki ?? |
Sztuka w tym żeby nie dać się złapać. Zmienne IP nie wystarczy(choć wiele ludzi tak myśli)... |
|
Mrowqa Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2011-04-21 09:12:38 Wiem, trzeba jeszcze proxy ;)
Już tak żarty na bok. Po IP da się chyba określić miejsce ( tak około ), nie ważne jakie IP, ważne pod jaką sieć się podpiąłeś ( chyba ^^ ). Tak po za tym myślisz, że chciałbym się ukrywać ?? Nawet proxy nie zadziała dobrze :P
PS mówiąc cyferki, nie miałem na myśli IP ;) Tylko jakieś dane ...
To jak z tym autostartem ?
Pozdrawiam, Mrowqa |
|
ison |
» 2011-04-21 09:30:18 Po IP da się chyba określić miejsce ( tak około ),
|
nie do końca, po IP da się określić dostawcę internetu, wtedy zależnie od wagi sytuacji dostawca może udostępnić szczegółowe dane klienta |
|
» 2011-04-21 10:27:42 Przeczytałeś to po tych słowach ? Napisałem, że raczej już pod jaką sieć się podpiąłeś ;) Czytaj uważnie ;) ( Można by przecież pójść w miejsce publiczne i tam z neta skorzystać :D )
Pozdrawiam, Mrowqa |
|
yoogi |
» 2011-04-21 11:43:54 Zanim w Polsce poszedł byś do poprawczaka to musiał byś to nie jednokrotnie powtórzyć. Co do Twojego programu to nie umieszczaj go tu bez dużego, wyraźnego, rzucającego się w oczy napisu, że to komputer wyłącza. W domu możesz sobie cokolwiek pisać i uruchamiać nikt cię nie będzie posądzać za to co robisz, ale nikomu nic bez jego zgody nie podsyłaj. |
|
» 2011-04-21 12:14:34 To napisze w opisie na chomiku ( ściągają na własną odpowiedzialność ) - tak jak zawsze daje opis, tak samo w "CzytajTo!.txt" ;)
Ponad czekam na inne rozwiązanie ;P Idę sprawdzić ten sposób z rejestrem - od razu by się przydało usunięcie z rejestru ( po trzecim włączeniu :D - plik zrobię z licznikiem )
PS nie byłoby zabawy jakby gościu przeczytał, że to kompa wyłącza ;) ale skoro muszę ... będzie trzeba załatwiać inną osobę, która namówi na ściągnięcie :D ( znajomego )
Pozdrawiam, Mrowqa |
|
McAffey |
» 2011-04-21 12:53:55 ściągają na własną odpowiedzialność |
Raczej wiele osób nie ściągnie takiego programu. |
|
yoogi |
» 2011-04-21 13:01:07 Nie wiem czy ktoś inteligentny pobierze to i włączy. Lepiej na twoich chomiku kody źródłowe powklejaj a nie binarkę. |
|
1 2 « 3 » 4 |