[WinAPI] Problem z zasobami
Ostatnio zmodyfikowano 2008-12-20 15:48
Patzick Temat założony przez niniejszego użytkownika |
[WinAPI] Problem z zasobami » 2008-12-20 14:57:06 Za każdym razem gdy chcę dodać do projektu WinAPI zasoby wyskakuje mi: Could not create Makefile "ścieżka_do_pliku/Makefile.win" I/O error 32 kompilacja się zamyka i nie robi nic, dodałem zwykłe menu w pliku zasobów tym razem i było to samo. Wklejam log, może coś pomoże: Kompilator: Default compiler Building Makefile: "świeżka\Makefile.win" Wykonywanie make... make.exe -f "ścieżka\Makefile.win" all make.exe: *** No rule to make target `all'. Stop.
Wykonanie zakończone
Przed dodaniem zasobów kompilowałem normalnie kilka razy i było ok. |
|
DejaVu |
» 2008-12-20 15:11:30 Hm... spróbuj zrobić to w innym miejscu na dysku. Może nie masz miejsca na dysku? Raczej walnął Ci błędem, że nie może nadpisać istniejącego pliku lub go utworzyć. Takich błędów nie lubię dostawać na twarz ;p bo to związane bardziej z problemami środowiska niż z kompilacją ;p
/edit: Skrajne rozwiązanie - restart komputera ;p czasami pomaga na dziwne błędy ;d |
|
Patzick Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2008-12-20 15:44:17 koncepcja dobra :P zrestartowałem sam Dev i wszystko już działa :) dzięki i sory za w sumie głupi problem :P |
|
DejaVu |
» 2008-12-20 15:48:15 Cóż, głupi nie głupi, ale ja strzelałem rozwiązanie ;d mogło nie pomóc :P
/edit: zamykam :) |
|
« 1 » |