Brak procedury wejścia deflateDetHeader w bibiliotece zlib1.dll
Ostatnio zmodyfikowano 2011-12-25 13:36
gorwit Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Brak procedury wejścia deflateDetHeader w bibiliotece zlib1.dll » 2011-12-25 13:30:31 najprostszy program z okienkiem kompiluje sie bez błędów jednak po uruchomieniu programu pojawia sie komunikat Nie znaleziono punktu wejscia procedury deflateDetHeader w bibiliotece zlib1.dll i oczywiście okienka nie ma Prosze o poradę
dodam w tym miejscu, że poświeciłem juz na to pare godzin niestety jedyna sugestia, dotycząca dokładnie tego samego sugeruje ze trzeba sciągnąc nowsza wersje pliku .dll i wkleic do katalogu w programie. Niestety wszystkie jakie znalazłem mają tą samą datę.
DZIAŁA Okazało się że w C:\Program Files\Intel\WiFi\bin znajduje sie również plik zlib1.dll (rok starszy)i to on powodował że pojawiał sie komunikat
Rozwiązanie 1. podmieniłem plik w WiFi/bin na nowszy z GTK (oczywiście na wszelki wypadek tylko zmieniłem nazwe starego a nie usunąłem) lub 2. Powodem korzystania z "niewłaściwego .dll było to że ścieżka C:\Program Files\Intel\WiFi\bin znajdowała sie w PATH przed .......GTK\bin\ Wystarczy wstawić w PATH ....GTK\bin przed WiFI\bin i działa bez podmieniania plików.
Obydwa sposoby sprawdzone
Narazie nie mam problemów z WiFi :) Ciekawe jak długo
|
|
DejaVu |
» 2011-12-25 13:36:07 Sugeruję wpisać błąd w google - przyznam, że nikt przed Tobą nie zgłaszał jeszcze takiego błędu (mi net słabo działa więc nie poszukam tego za Ciebie ;p). |
|
« 1 » |