Panel użytkownika
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?

[C++] Problem z dodawaniem

Ostatnio zmodyfikowano 2012-03-22 19:05
Autor Wiadomość
SeaMonster131
» 2012-03-22 18:27:04
Poddałem się, myślałem że dział "szukam pomocy" oferuje pomoc, ale zamiast tego mam tylko jakieś dziwne kwadraciki, kółka, ASCII
Powiem tak, śmieszny jesteś. Czemu? Bo my Ci cały czas pomagamy, a Ty nawet nie potrafisz tego wykorzystać. Nie wiem, albo jesteś głupi albo Ci sie nie chce. Chcesz programować? To prosze bardzo, ale z gotowców niczego się nie nauczysz. I tak dobrze, że niektórzy z nas poświęcili tyle czasu, aby Ci wszystko wytłumaczyć.
P-53083
akwes
» 2012-03-22 18:34:53
Zwłaszcza, że na zapytanie "sumowanie dużych liczb c++" wyskakują tematy o tym oraz gotowce...
P-53084
jsc
» 2012-03-22 18:45:48
{cytat]Nie wiem, albo jesteś głupi albo Ci sie nie chce.[/cytat]
Po co od razu się tak obrażać (na mojej skórze mam nie co inne doświadczenia)?

@jkk1 A co oględnych wyjaśnień pewnych kwestii:
Dodawanie pod kreską, czyli na nasze kwadraciki i kółka:
http://www.megamatma.pl/uczniowie/powtorka-z-podstawowki /liczby-elementy-algebry/dzialania-pisemne-na-liczbach-naturalnychJak to się robi.[/cytat]

Kody ASCII:
http://pl.wikipedia.org/wiki/ASCIICo to jest?[/a]

Po za tym jak to zadanie jest za trudne to znajdź sobie łatwiejsze na rozgrzewkę, a nie wyjeżdżaj, że poddajesz się, bo głupio tłumaczymy.
P-53085
DejaVu
» 2012-03-22 18:57:00
ykhm, yhkm! Przywołuję do porządku! (ale i tak macie rację ;p)
P-53087
jkk1
Temat założony przez niniejszego użytkownika
» 2012-03-22 19:05:37
Dzięki jsc i akwes

macie rację, za duże działo na początek,

a co do dodawania, hehe, takie rzeczy to robiłem jakieś 34 lata temu, oczywiście wszystko w głowie zostało,
czarna magia to teraz jak to zapisać w postaci zrozumiałej dla maszyny i jak przenieść te "reszty" do kolumny obok.

dziekuję wszystkim za chęci, będę wracał do lektury i powoli opanuję zagadnienie.

zamykam temat ;)
P-53088
1 2 « 3 »
Poprzednia strona Strona 3 z 3