Problem z ekranem - fioletowy kolor
Ostatnio zmodyfikowano 2012-05-18 22:51
Mrovqa |
» 2012-05-05 16:08:42 U mnie w szkole się nic nie blokowało, tylko projektor 'bawił się w kameleona' :P |
|
Admixior |
» 2012-05-05 16:16:01 @up: U mnie w szkole też jest ten problem z jednym kablem VGA. Jak się podepnie inny to działa dobrze. Za bardzo go wyginali i musieli coś zgnoić, złamać. A w domu mam monitor też na VGA i jak nie dopnę do końca kabel lub go trochę przekręcę w bok to też widzę taki róż. (ale komp nie zacina się) Jeżeli masz gwarancję to radziłbym oddać przed końcem. :)
Jeżeli by to były sterowniki to prędzej powinien wyjść bluescreen. Chociarz nie zawsze. |
|
mactec Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2012-05-05 18:50:30 Kiedyś na starym komputerze też miałem taki screen, ale przez sterownik, ale również komputer się nie zawieszał. |
|
» 2012-05-18 22:14:33 I znowu :( Przed chwilą kiedy oglądałem filmik na YT pojawił się ten ekran. Ale zauważyłem, że on całkiem się nie zwiesza tylko trochę przycina. Dźwięk przycinał się tak jak i myszka, ledwo co to zauważyłem, bo ledwo co było widać i na dodatek tak się zacinało, że raz myszka była w jednym miejscu a po paru sekundach w drugim. Podociskanie nic nie daje. Jutro sprawdzę czy grafika jest dobrze podłączona bo to może być wina. |
|
» 2012-05-18 22:51:27 Mam błąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przed chwilą znowu pojawił się ten ekran a po chwili zniknął i wyskoczył komunikat, o jakimś błędzie sterownika ekranu (nie zdążyłem przeczytać :( ) i Firefox się wyłączył nic więcej, bez resetu komputer normalnie pracuje :) |
|
1 2 « 3 » |