funkcja zwracajaca wartosc maks
Ostatnio zmodyfikowano 2013-01-12 13:50
DejaVu |
» 2013-01-12 12:24:02 Czemu zadajesz pytanie za pytaniem zamiast przeczytać jeden rozdział z kursu? W zasadzie jest to pierwszy rozdział poświęcony funkcjom. Funkcje - pierwsze starcie |
|
rooker Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2013-01-12 13:33:24 Ok, poczytam, ale tam nie ma odpowiedzi na moje następujące pytanie. Mam napisac funkcje ktora zwraca wartosci max i min za pomoca struktury ekstrema, ktora w sobie zawiera strukture indeks i kompletnie nie wiem jak mam sie za to zabrac, moze jakas podpowiedz??
|
|
DejaVu |
» 2013-01-12 13:41:16 Jest odpowiedź na Twoje pytanie. Tyle, że Ty chcesz przykład kropka w kropkę do przekopiowania 'i zadziała' (którego tam nie ma), a nie zrozumieć 'jak to działa' (co jest opisane). |
|
rooker Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2013-01-12 13:47:39 Nieprawda, nie chce przykladu kropka w kropke, zamiast tak gadac moglbys opisac jak mam rozwiazac ten problem, jak masz tak pisac albo ciagle odsylac to po co wogole odpisujesz. |
|
DejaVu |
» 2013-01-12 13:50:18 Bo programowanie to samodzielne myślenie i rozwiązywanie problemów, a nie przychodzenie po gotowce. Poza tym temat nie nawiązuje do Twojego 'kolejnego' pytania, a u nas jest zasada jeden temat = jeden problem. Jak chcesz koniecznie formalnej postawy zgodnej z polityką naszego forum to wiedz, że jesteś z góry na przegranej pozycji. |
|
1 « 2 » |