Ksiazka telefoniczna :(
Ostatnio zmodyfikowano 2009-05-11 19:51
malan |
» 2009-05-11 18:02:43 Nigdy się nie poddawaj... ;p. Ja Cie rozumiem, bo sam nie dawno miałem problem ze zrozumieniem tej książki. Przeczytałem dział o strukturach 5 razy, kod książki chyba 10 i... nadal nie rozumiałem xD. Potem się wkurzyłem i nie wracałem do tego..., a teraz kończę program, w którym takich (podobnych) funkcji jest więcej i się zastanawiam jak to zrobiłem. Także nauczysz się tego i nie będziesz wiedział nawet kiedy ;). Jeśli piszesz własną książkę to przecież nie musisz mieć takich samych funkcji jak w programie Pana Piotra każdy pisze dla siebie ;). Jeśli chodzi o pozycję listy to masz tu małego screen-a, mam nadzieje, że pomoże ;ppp. http://img23.imageshack.us/img23/4505/ksikatel.jpg |
|
Haker123 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2009-05-11 19:51:30 Wlasnie prubowalem zrobic wlasne funkcje i troszke inaczej ale mi to nie wychodzilo ;] i po przeczytaniu wypowiedzi zawiesilem ksiazke narazie ;]
Co do pozycji to juz wiem po co ona jest ale jakos nie umiem jej zastosowac ;] ale mam nadzieje ze mi sie to uda zaniedlugo ;]
Dzieki za screena ;] |
|
1 « 2 » |