Zapis tablicy dwuwymiarowej do pliku
Ostatnio zmodyfikowano 2009-07-21 00:34
DejaVu |
» 2009-07-21 00:33:21 Cóż Ci mogę powiedzieć... chcesz podyskutować o pierdołach, czy też o tym co jest dobre, co złe i co jest żałosne - załóż temat, to chętnie poczytam to. Jednak robienie offtopic'a w tematach takich jak ten nie pomoże w rozwiązaniu problemu użytkownikowi. Jeśli chcesz kogoś obrażać to rób to tylko i wyłącznie w stosunku do mnie i reszty się nie czepiaj jeśli możesz. To, że mam cierpliwość czytania tego co wypisujesz i jeszcze odpowiadania na to nie oznacza, że tak będzie stale. |
|
WinerFresh |
» 2009-07-21 16:12:38 << By admin :) >> |
|
manfred |
» 2009-07-20 18:47:51 Zapis: plik.write( reinterpret_cast < const char *>( tablica ), sizeof( tablica ) ); Odczyt: plik.read( reinterpret_cast < char *>( tablica ), sizeof( tablica ) ); Zakładając, że tablica jest zmienną globalną lub automatyczną. |
|
manfred |
» 2009-07-21 00:12:01 On nie ma wiedzy - on tylko udaje, że ją ma :P. Wracając do tematu - jeśli tam są stringi/jakiekolwiek nie-PODy/wskaźniki/takie tam, to chyba jedyne co pozostaje to serializacja (która w C++ jest niezbyt przyjemna, ale da się przeżyć)... EDIT: ha-ha. Zrobić cichą edycję to każdy umie :P.
/edit: Magia, co? :P (by admin) //Magia to będzie jak znajdę kolejny bug :P//Fanael |
|
manfred |
» 2009-07-21 00:34:24 Naszych kochanych, forumowych zwierząt (tak, wiem, że Homo sapiens sapiens też należy do zwierząt, ale tu chodzi o znaczenie potoczne) to w to nie mieszaj, bo jeszcze jak na złość odkryją, że ta strona istnieje i tu przylezą, a wtedy to będzie cyrk większy niż teraz :D. |
|
1 « 2 » |