Gra konsolowa w przeglądarce web
Ostatnio zmodyfikowano 2025-08-01 16:57
skovv |
» 2025-05-22 01:44:38 Jeśli w c++ i konsola na przeglądarkę to emscripten - pobierasz k komponujesz zamiast z g++ to emscripten. Jest sporo info o tym w sieci. Z emscripten możesz też kompilować c++ z obsługą grafiki |
|
czerwonymoskit Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2025-07-02 09:18:01 Pomału muszę o tym pomyśleć gdyż wyniki zaczynam mieć całkiem fajne. Wolałbym nie wychodzić po za mój ulubieny c----. Niestety grafiki to ja długo nie będę miał. Próbowałem z sfml ale musiałem się wycofać z tego. Za dużo na jednego człowieka. W każdym razie dzięki za te info będę czytał. |
|
tBane |
» 2025-07-02 10:05:56 SFML jest stosunkowo prosty. Wystarczy nauczyć się kilku podstawowych komend, a potem to już idzie łatwo. W razie problemów pytaj na forum, zawsze ktoś pomoże! :-) |
|
» 2025-07-04 14:02:50 Tak wiem tylko, że jak próbowałem go ogarnąć to w tym samym czasie wprowadzałem też nowe rzeczy w grze i tak wszystko na raz. Jak miałem jakieś błędy to już nie wiedziałem czy to sfml czy kurde to, że jest środa. No ale generalnie robię teraz wersję dwa i jak mi sprawnie pójdzie emscripten to pogramy. I wtedy później sfml. Porwałem się trochę z motyką na słońce no ale słońce zaczyna mieć pomału problem ;) |
|
» 2025-07-21 10:06:37 Ok więc tak. Na razie chyba dam spokój z tym emscripten. Za dużo innych rzeczy muszę przerobić i szkoda mi czasu. Szukam teraz kogoś by że mną pograł na zasadzie udostępnionego ekranu. Czyli liga, tylko mecz , konsola itd. |
|
tBane |
» 2025-07-21 15:13:54 A jak ta gra wygląda? Pokaż jakieś screeny, video lub intro :-) jak będzie dobra to chętnie pogram ;-) |
|
» 2025-07-21 18:43:00 https://ibb.co/pBBqzwjD
Dźwięk do zrobienia.... coś tam jest. Generalnie klimat jest jak się ma swój zespół. Natomiast tylko mecz jest na razie. |
|
tBane |
» 2025-07-21 19:45:36 Jak się w to gra? Wybierasz drużynę, przypisujesz taktykę i gra sama generuje mecz? |
|
1 « 2 » 3 4 |