[JavaScript] Książka do nauki
Ostatnio zmodyfikowano 2010-11-07 10:18
m_zap Temat założony przez niniejszego użytkownika |
[JavaScript] Książka do nauki » 2010-11-06 19:26:23 Siemka szukam jakiejś dobrej książki do javascript ktora mogła by mi troche pomoc w pisaniu gry od strony graficznej. ewentualnie jakie z jakich języków wyniki moge wrzucic na stronkę oczywiscie zeby się łączyły bez wielkich oporow z bazą danych |
|
SeaMonster131 |
» 2010-11-06 19:34:13 Książki o JS za bardzo nie widziałem, ale z tego co wiem zamiast JS możesz użyć PHP do gry przeglądarkowej (+MySQL czy coś itp ...) :) |
|
malan |
» 2010-11-07 00:03:51 ewentualnie jakie z jakich języków wyniki moge wrzucic na stronkę oczywiscie zeby się łączyły bez wielkich oporow z bazą danych |
Mógłbyś napisać to po polsku? (...)PHP do gry przeglądarkowej(...) |
Jak Ty to sobie wyobrażasz, bo ja za bardzo nie mogę...? Chyba, że myślisz o grach typu Plemiona, Ogame, Trawian itp... |
|
m_zap Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2010-11-07 09:08:53 Wiem wiem PHP i SQL ale chciałbym do tego cos ala klienta zrobic tylko nie sciaganego tylko w postaci javascipt |
|
SeaMonster131 |
» 2010-11-07 10:18:54 Jak Ty to sobie wyobrażasz, bo ja za bardzo nie mogę...? Chyba, że myślisz o grach typu Plemiona, Ogame, Trawian itp... |
No o takie właśnie mi chodzi, wydaje mi sie że jest to napisane w PHP, jeżeli się mylę to mnie poprawcie :) A co do tematu, to tutaj jest strona z różnymi skryptami, może coś Ci sie przyda :) |
|
« 1 » |