[Cheat Engine] Mnożenie wartości
Ostatnio zmodyfikowano 2010-11-13 22:45
ison |
» 2010-11-13 22:23:54 Akurat te adresy które mnie interesują, mają za każdym razem taki sam adres ; )
|
zrestartuj komputer i sprawdź czy nadal będą te same... Wiem, bo powstały już "wspomagacze" do tej aplikacji i to wiele...
|
co nie znaczy że jest to osiągalne w tak prosty sposób... bota czy tam trainera da się napisać, ale nie oznacza to że za każdym razem zmienne zapisywane są pod tym samym adresem, są sprytniejsze sposoby aby to obejść a nie wydać program dla dzieci neo, co latają i psują atmosferę...
|
coś mi się zdaje że również się takim staniesz jeśli uda Ci się napisać pierwszego bota do gry :p |
|
F90M |
» 2010-11-13 22:26:41 Pewnie edytujesz plik exe, a nie proces.
I co Ci to da, jeśli coś jest w pamięci można to zmienić. Myślisz że z miejsca napiszesz swój PunkBuster, SecureROM czy coś podobnego. Zabierz się za coś prostszego, napisz pierw grę, a dopiero później ja zabezpieczaj. Zabierasz się za coś w całkowicie odwrotnej kolejności... Zresztą Twoja nie moja decyzja... i prawdopodobnie strata czasu. |
|
Animax Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2010-11-13 22:27:22 Nie ^^
Pisałem już swojego boty przy użyciu funkcji SendMessege() i nie przyniosło mi to satysfakcji :P
Pisałem równiez fake'y do gier etc. ^^
Umiem edytować wartości adresu :P
A możesz mi powiedzieć coś więcej o tych sposobach jak to obejść? |
|
F90M |
» 2010-11-13 22:34:11
Jak ja nienawidzę botów, i które ich używają.
Zresztą, proponuję aby założyciel tematu go zamknął, bo nie dość że zły dział to jeszcze zaczyna robić się gęsto. |
|
DejaVu |
» 2010-11-13 22:45:13 Jak byś (na)pisał takie rzeczy to nie zadawałbyś pytań na takim poziomie jaki zaprezentowałeś. Chcesz coś (na)pisać co Ciebie usatysfakcjonuje to kup sobie książkę, przeczytaj od deski do deski i zastanów się jak całą zdobytą wiedzę można wykorzystać. Tyle na temat dobrych rad na temat pisania aplikacji, które mają za zadanie ingerować w inne aplikacje.
/edit:
Czyż nie jesteś tą osobą, która nie zna angielskiego i zadała milion pytań banalnych dot. QT? |
|
1 « 2 » |