Bartekko |
» 2011-04-08 23:39:26 W moim przypadku gra to coś więcej niż tylko gra. gdyby nie ona w ogóle bym się programowaniem nie zainteresował. Nie wiem czy znacie, ale to CoLoBoT z innych(bardziej przyziemnych); braid Cod Gta Bf Skate TR i inne (AngryBirds); |
|
ison |
» 2011-04-08 23:44:58 oo tak, colobot był świetny :) |
|
Dragonit |
» 2011-04-09 00:13:21 F.E.A.R + 2 dodatki F.E.A.R 2 (czekam na 3) Toca Race Driver 3 GTA San Andreas Call of Duty Black Ops Counter Strike Nail'd Need For Speed Underground Need For Speed Shift PlantsVsZombies :) Warcraft 3 Rome Total War Colin McRae Rally 1,2,3,4,5 Piraci z Karaibów Kozacy powrót na wojne
To tylko niektóre gry, ale gry, w które najczęściej gram.
|
|
McAffey Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2011-04-09 02:38:06 O tak, w colobot'cie i jeszcze z tej samej serii ceebot'cie pisałem swoje pierwsze w życiu kody ;] I ta radocha jak robot poleciał po poprawnie wyliczonej trajektorii lotu, albo samochodziki już potrafiły same grać w piłkę nożną xD |
|
szyx_yankez |
» 2011-04-09 07:14:57 W moim przypadku gra to coś więcej niż tylko gra.
gdyby nie ona w ogóle bym się programowaniem nie zainteresował.
Nie wiem czy znacie, ale to CoLoBoT |
Też zaczołem naukę programowania dzięki niemu. Super gierka, przeszłem wszystkie części i ciągle lubię do niego wracać.
|
|
pekfos |
» 2011-04-09 08:53:33 ja już programowałem gdy spotkałem się z colobotem :P |
|
programista12 |
» 2011-04-09 09:20:32 Ja ostatnio gram w Gothic Multiplayer. Dużo bugów, programiści nagle zechcieli zmienić silnik gry sieciowej, ale co tam. Przy okazji zapraszam do klanu Legion Potępionych. Wystarczy w temacie klanu napisać podanie. Byłbym wdzięczny, gdybyście w podaniu napisali, że ja (nick na forum cywka12) Was zaprosiłem. |
|
Mrowqa |
» 2011-04-21 10:20:53 Colobot to świetna gra, też w to grałem ;) Szkoda, że nie zrobili kontynuacji ;'( Podobno mało kto w to grał, bo żeby w miarę grać trza było umieć pisać programki ( to był cel główny, ja nawet bez tego sobie radziłem ;D ). Gra w której piszesz boty ... :D ( ro-boty ). Fani mieli wydać fanoswską paczkę poziomów ( spóźniłem się z moją świetną fabułą ;/ ). Nie dawno chciałem sprawdzić stronkę --> google oznajmiło, że strona dokonuje ataków ( jakieś trojany mi antyvir pokazał ;/ ). Szkoda ... chciałbym zagrać kontynuację colobot'a - to była świetna gra ( i ponad jest :D ). Co do gier to ja lubię różne ;) Czasem zagram sobie w MMORPG jakieś ( EVE online, RoM ... ) czasem w FPS ( CoD'a, niedługo będę miał Crysis'a 2, za kilka dni :D ), czasem w co innego ... ( praktycznie chyba wszystkie gatunki ). Gram jak nie mam co pisać :D Wolę programować. Jeśli nie mam co pisać = gram ;) Ostatnio mało co gram ... ( piszę :D ) EDIT: sprawdziłem przed chwilą, przenieśli serwer z yoyo na cba ;) Colobot 2Trwają prace :D:D Pozdrawiam, Mrowqa |
|
1 « 2 » 3 |