Klient poczty email w php i mysql
Ostatnio zmodyfikowano 2011-11-24 17:08
dawidzio10 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
Klient poczty email w php i mysql » 2011-11-24 15:52:08 Witam, niedawno zacząłem się uczyć php i chciałbym napisać klienta poczty chciałbym prosić o wytłumaczenie co i jak. I jakie serwery polecacie? (bezograniczeń, i najlepiej darmowe) |
|
kamillo121 |
» 2011-11-24 16:03:14 (bezograniczeń, i najlepiej darmowe) |
Do gwiazdki jeszcze daleko... Proponuję użyć IMAP. |
|
dawidzio10 Temat założony przez niniejszego użytkownika |
» 2011-11-24 16:07:11 może być płatny, jaki polecasz? i podać jakiś wzór jak to mam napisać? |
|
m4tx |
» 2011-11-24 16:46:22 Pewnie, możemy Ci podać te kilka tysięcy linijek kodu, ale... To by nie był Twój klient wtedy. Ucz się, zainteresuj się POP3/IMAP i SMTP, my aż tak nie "pomożemy"... |
|
kamillo121 |
» 2011-11-24 17:08:09 może być płatny, jaki polecasz? |
To jest pytanie wyssane z palca, Ty tak naprawdę sam nie wiesz o co pytasz :) Przed wyborem hostingu musisz sobie przyjąć pewne założenia, jak duża będzie aplikacja, ile zasobów będzie potrzebować, ile ruchu wygeneruje a dopiero potem pytasz o hosting podając te wytyczne. Dla dużych kombajnów vps/dedyk/chmura, dla małych/średnich/średnio-zaawansowanych hosting dzielony czy jak to tam zwał. Jeżeli ma to być projekt chwilowy do zaimponowania komuś czy do sprawdzenia czegoś i posiadasz ip zewnętrzne to po prostu zainstaluj wszystko u siebie, przekieruj poprawnie router, odpal aplikację i też będzie śmigać. i podać jakiś wzór jak to mam napisać? |
Podałem Ci coś o co możesz się oprzeć, resztę robisz sam a jak tego nie chcesz to płacisz kilka zielonych a ktoś Ci to wykona :) //Podejście drugie, może tym razem prądu mi nie wyłączą |
|
« 1 » |